Πολιτική απορρήτου

Στο Shape Luxury Apartments, σεβόμαστε το απόρρητο των πελατών μας και δεσμευόμαστε να προστατεύουμε κάθε προσωπική πληροφορία που συλλέγουμε από εσάς. Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου εξηγεί πώς συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε και αποκαλύπτουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες.

Συλλογή προσωπικών πληροφοριών:

Ενδέχεται να συλλέξουμε προσωπικές πληροφορίες από εσάς, όπως το όνομα, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τον αριθμό τηλεφώνου σας, τα στοιχεία πληρωμής και άλλα σχετικά στοιχεία που απαιτούνται για την κράτηση ενός διαμερίσματος. Ενδέχεται επίσης να συλλέγουμε δεδομένα χρήσης, όπως οι σελίδες που επισκεφτήκατε, η ώρα και η ημερομηνία των επισκέψεων και άλλα στατιστικά στοιχεία χρήσης.

Χρήση προσωπικών πληροφοριών:

Χρησιμοποιούμε τις προσωπικές σας πληροφορίες για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και για τους ακόλουθους σκοπούς:

– Για να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με την κράτησή σας/το αίτημά σας για πληροφορίες

– Για να επεξεργαστούμε την κράτηση και την πληρωμή σας

– Για να σας παρέχουμε πληροφορίες που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

– Για να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας και την εμπειρία των πελατών μας

– Για να συμμορφωνόμαστε με τις νομικές υποχρεώσεις και να επιβάλλουμε τις πολιτικές μας

Κοινοποίηση προσωπικών πληροφοριών:

Ενδέχεται να μοιραστούμε τα προσωπικά σας στοιχεία με τρίτους παρόχους υπηρεσιών, όπως επεξεργαστές πληρωμών ή ταξιδιωτικά γραφεία, για τη διεκπεραίωση της κράτησης και της πληρωμής σας. Ενδέχεται επίσης να αποκαλύψουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες εάν απαιτείται από το νόμο ή εάν είναι απαραίτητο για την προστασία των δικαιωμάτων, της ιδιοκτησίας ή της ασφάλειας μας ή των χρηστών μας.

Προστασία προσωπικών δεδομένων:

Λαμβάνουμε τα κατάλληλα μέτρα ασφαλείας για την προστασία των προσωπικών σας πληροφοριών από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, αποκάλυψη ή χρήση. Περιορίζουμε την πρόσβαση στις προσωπικές σας πληροφορίες μόνο σε όσους έχουν ανάγκη να τις γνωρίζουν και δεσμεύονται από υποχρεώσεις εμπιστευτικότητας.

Τα δικαιώματά σας:

Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε πρόσβαση και διόρθωση των προσωπικών σας δεδομένων που τηρούνται από εμάς. Έχετε επίσης το δικαίωμα να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας πληροφοριών και να περιορίσετε τη χρήση τους. Εάν επιθυμείτε να ασκήσετε οποιοδήποτε από αυτά τα δικαιώματα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας χρησιμοποιώντας τα στοιχεία επικοινωνίας που αναφέρονται στο τέλος της παρούσας πολιτικής.

Αλλαγές στην Πολιτική Απορρήτου μας:

Ενδέχεται να αναθεωρούμε την Πολιτική Απορρήτου μας από καιρό σε καιρό. Οποιεσδήποτε αλλαγές στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου θα αναρτώνται στον ιστότοπό μας. Σας ενθαρρύνουμε να επανεξετάζετε περιοδικά την παρούσα Πολιτική Απορρήτου για τυχόν ενημερώσεις ή αλλαγές.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες σχετικά με την Πολιτική απορρήτου μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο shapeluxap@yahoo.com. Θα απαντήσουμε στο ερώτημά σας το συντομότερο δυνατό.